Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 17 januari 2022

Capels Bewoners Belang maakt kandidatenlijst bekend

Capels Bewoners Belang heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart bekend gemaakt. Huidig raadslid Martin van Gent, die in november uit de fractie van Leefbaar Capelle stapte, gaat de lijst aanvoeren als lijsttrekker en is tot de verkiezingen fractievoorzitter.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 15 januari 2022

Utrechtse rockband Jason Waterfalls in Zwaardvis 22 januari

Zaterdag 22 januari is tijdens de wekelijkse editie van Zwaardvis een interview te horen met de uit Utrecht afkomstige rockband Jason Waterfalls. Daarmee gaat de band op herhaling in het alternatieve muziek- en informatieprogramma van Radio Capelle want in het vroege voorjaar van 2019 en het najaar van 2020 waren ze ook al eens te horen toen ze o.a. op de affiche stonden van het jaarlijkse showcasefestival Eurosonic-Noorderslag in Groningen.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 14 januari 2022

Capelse gemeenteraad en college stuurt brandbrief aan Rutte over zorgen om lokale ondernemers

Waar vanuit het hele land noodsignalen richting het kabinet gestuurd worden over ondernemers die het niet meer begrijpen en niet gaan redden, is donderdag op basis van een initiatief uit de Capelse gemeenteraad een brandbrief naar minister-president Mark Rutte verzonden waarin zorgen zijn verwoord over de lokale ondernemers in Capelle aan den IJssel. Deze brief is ondertekend door de Capelse Griffie namens de fracties van de gemeenteraad, ondersteund door het college van burgemeester en wethouders.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 12 januari 2022

Oprichter van het Repair Café overleden

De oprichter van het Repair Café, Cor van der Sluis, is overleden op 76-jarige leeftijd. Cor was de oprichter en spil van het Repair Café Capelle en alle vrijwilligers zijn hevig geschrokken.