Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 6 augustus 2020

Nijmeegse indieband Waltzburg in Zwaardvis 15 augustus

Zaterdag 15 augustus is tijdens het wekelijkse programma Zwaardvis bij Radio Capelle de Nijmeegse band Waltzburg te horen. Het is niet de eerste keer dat de band te horen is in het alternatieve muziek- en informatieprogramma. Ten tijde van de Popronde editie 2017 waren ze ook al eens te gast.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 31 juli 2020

Nog geen aanleiding voor mondkapjesplicht in Capelle

Terwijl Rotterdam vanwege het oplopen van het aantal corona besmettingen in de stad op drukke plekken een mondkapjesplicht invoert, is daar in Capelle aan den IJssel nog geen aanleiding voor. Dat bevestigde een woordvoerder van de gemeente donderdagavond aan Radio Capelle.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 29 juli 2020

MAX Capelle zoekt vrijwilligers voor de MAX Mobiel

Nadat toestemming is verleend door de gemeente, rijdt de MAX Mobiel weer rond in Capelle met twee voertuigen, totaal aangepast om Corona te bestrijden.  Een scherm tussen de stoelen en mondkapjes zijn standaard onderdeel geworden van de Max Mobiel.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 29 juli 2020

De Hierdaagse van Cees Dortland levert veel geld op voor het goede doel

Cees Dortland, twee keer te gast bij Radio Capelle dit jaar tijdens de voorbereiding voor de Hierdaagse, heeft bij het alternatief voor de Nijmeegse Vierdaagse, de Hierdaagse, veel geld opgehaald voor het goede doel. Voor Stichting ALS werd het 1.187 en voor De Rozenburcht 677. Een fantastische prestatie.