Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
zondag 25 februari 2024

Weer explosie bij woning in Ravelstraat - mogelijke dader (14) aangehouden - reactie burgemeester

Voor de derde keer is er een explosie geweest bij dezelfde woning aan de Ravelstraat in Capelle. Rond 04.40 uur vannacht was er een enorme knal te horen, zo liet een bewoner in de nabije omgeving vanochtend vroeg aan Radio Capelle weten. Een jongen die op de vlucht sloeg viel en raakte hierdoor gewond. Hij is aangehouden. Volgens de politie gaat het om een 14-jarige jongen uit Den Haag.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 22 februari 2024

Leeftijd deelname Fit en Beweegfonds verlaagd naar 55 jaar

Mensen vanaf 60 jaar kunnen voor de kosten van sporten of bewegen bij sportclubs, zoals bijvoorbeeld tennis, voetbal of gymnastiek een financiële bijdrage krijgen uit het Fit en Beweegfonds.  Die leeftijdsgrens is nu verlaagd van 60 naar 55 jaar.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 22 februari 2024

Muziektalenten MIN TAKA en FLORA in CAPSLOC 24 februari

Zaterdag 24 februari staan er weer een aantal muziektalenten geprogrammeerd in het Capelse Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC in Capelle a/d IJssel in het kader van het evenement What's Cooking. What’s Cooking is het poptalent podium van 010! Aanstormende popartiesten krijgen iedere 2 maanden de kans om zich te presenteren in CAPSLOC. Een echte buitenkans om de top acts van morgen te leren kennen en te supporten!