Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 20 september 2021

Winnaars Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam bekend

Het afgelopen weekend organiseerde Popunie de finales van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 in een uitverkocht Theater Zuidplein. Met de finales van Singer/songwriter en Hiphop achter de rug zijn alle winnaars nu bekend! Zaterdag 18 september won LUCAS de Juryprijs en Sammie Sedano de Publieksprijs bij de finale van Bands. Bij Producer ging Kromabis er met de Jury- én de Publieksprijs vandoor. Op zondag 19 september vond de Singer/songwriter finale in de middag plaats en werd de juryprijs gewonnen door Albertine en de publieksprijs door Avondwinkel. In de avond was het aan de categorie Hiphop om het finaleweekend af te sluiten. Jahma won de Juryprijs Hiphop en de Publieksprijs ging naar Bob Spanish!

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 15 september 2021

Singer-songwriter Ella East, Finales Grote Prijs van Rotterdam en Popronde Gouda in Zwaardvis


Zaterdag 18 september heeft het programma Zwaardvis van Radio Capelle een drukke agenda. Tussen 12.00-14.00 uur is een interview en nieuwe muziek te horen van van de Rotterdamse singer-songwriter Sietske Oosterhuis, beter bekend onder haar artiestenaam Ella East. Daarnaast is er volop aandacht voor de Finales van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam, de jaarlijkse muziekwedstrijd voor Rotterdamse muziektalenten. Tot slot strijkt komende zaterdag de jaarlijkse Popronde neer in Gouda. Ook zo'n evenement waar de talenten voor de toekomst hun opwachting maken. 

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 3 september 2021

Volendamse band Vast Countenance in Zwaardvis 11 september

Zaterdag 11 september is de uit Volendam afkomstige folkrockband Vast Countenance te horen tijdens de wekelijkse uitzending van Zwaardvis. Centraal staat dan het album 'Cohen Songs & Stories', die de band opnam met vele bevriende muzikanten.  Zanger Johan Molenaar is in het verleden al met enige regelmaat te horen geweest in uitzendingen van Zwaardvis.