Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 4 december 2021

Voorlopig geen testlocatie in Capelle

Na vragen van de PvdA liet het College van B&W weten dat er voorlopig geen testlocaties komen in Capelle aan den IJssel vanwege capaciteitsproblemen van de GGD. 

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 4 december 2021

Sporthal Schenkel opnieuw priklocatie

Sporthal Schenkel zal vanaf januari opnieuw gebruikt worden als priklocatie, deze keer voor de boosterprik. Sporthal Schenkel was van maart tot september dit jaar ook een priklocatie. 

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 2 december 2021

ZZP Capelle per 31 december opgeheven

ZZP Capelle wordt per 31 december opgeheven. In tegenstelling tot zzp'ers in naastgelegen gebieden, is de interesse bij Capelse zzp’ers te klein om onderling te netwerken.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 2 december 2021

CDA Capelle aan den IJssel gaat voor een lijst met diversiteit

Het CDA in Capelle heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering op 1 december 2021 met algemene stemmen de kandidatenlijst voor de verkiezing van 2022 vastgesteld. De partij noemt het een lijst met 'een mix van ervaring en nieuw talent' en 'in diversiteit een mooie weergave van de Capelse samenleving'. 

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 1 december 2021

Muzikaal duo Light By The Sea in Zwaardvis 11 december

Tijdens de uitzending van Zwaardvis is op zaterdag 11 december is er aandacht voor het uit Breda afkomstige muzikale duo Light By The Sea. In oktober verscheen het debuutalbum 'Only Death Makes Icons'. Naast een interview met het tweetal zijn er uiteraard ook tracks van dat debuutalbum te horen gedurende de uitzending.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 1 december 2021

Jaarlijkse uitreiking Rotterdam Music Awards

Jaarlijks worden de Rotterdam Music Awards uitgereikt en het stemmen voor de 2021 editie is inmiddels in volle gang. Door middel van online stemmen worden de winnaars bepaald voor: Beste Podium, Beste Festival, Rotterdamse Track van het Jaar, Rotterdams Album van het Jaar (powered by 3voor12 Rotterdam) en De Belofte. Dit jaar komt daar nog een nieuwe categorie bij om innovatieve nieuwe initiatieven een steuntje in de rug te geven: de Stimuleringsprijs.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 28 november 2021

Plannen herontwikkeling Mient-midden zijn rond

Vrijdag hebben de gemeente Capelle aan den IJssel en het Capelse Puka Projectontwikkeling de overeenkomst getekend om te starten met de ontwikkeling van Mient-Midden. Naar verwachting start de bouw in 2022.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 26 november 2021

Burgemeester van Dijklaan: Hoe lang nog afgesloten?

De Burgemeester van Dijklaan blijft wegens werkzaamheden tot september volgend jaar afgesloten voor het doorgaande verkeer. Buurtbewoners klagen, zij denken dat de klus veel sneller geklaard kan worden. De gemeente Capelle aan den IJssel ontkent dat.