Agenda van Capelle aan den IJssel

Tips? E-mail redactie@radiocapelle.nl

VINDT PLAATS OP:
dinsdag 4 februari 2020

Trainingen voor vrijwilligers Help

Capelse vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen voor weinig geld veel nieuwe kennis opdoen of oude bijspijkeren. Het Kenniscentrum van CapelleDoet heeft elke maand nieuwe lezingen, trainingen en workshops op het programma staan. Ook weer in januari en februari!

VINDT PLAATS OP:
zaterdag 25 januari 2020

Isala dinnershow: een bijzonder theaterevent

Wie de sfeervolle en smakelijke feestdagen mist in deze grauwe januarimaand, hoeft niet te treuren. Bij het Isala Theater staat namelijk zaterdag 25 januari weer een Isala dinnershow op het programma. Bezoekers krijgen deze avond op het toneel van de grote zaal van het Capelse Theater een luxe driegangendiner geserveerd. En wat de feestdagen zelfs zeer waarschijnlijk misten: tussen de gangen door zingen bekende en opkomende musicalsterren de grootste hits bij de gedekte tafels.

VINDT PLAATS OP:
vrijdag 24 januari 2020

Gevierd filmregisseur in het Isala

Iedere filmenthousiasteling kan bij het bijzondere theatercollege Klassiekers met Koolhoven zijn hart ophalen. Vrijdag 24 januari komt Martin Koolhoven, een van de meest succesvolle filmmakers van ons land, naar het Isala Theater om het publiek deelgenoot te maken van zijn liefde voor cinema. Dat doet hij aan de hand van scènes uit legendarische speelfilms door de jaren heen.

VINDT PLAATS OP:
vrijdag 24 januari 2020

Dj draait rockclassics in Isala

Een Dj draait-avond is een gezellige avond uit in het Isala Theater. De Luc Lutz zaal wordt ervoor omgebouwd tot een sfeervolle kroeg waar de lekkerste nummers klinken. Vrijdagavond 24 januari is de eerstvolgende editie en dit keer is het thema classic rock. Natuurlijk mag er worden gedanst, maar er staan ook barkrukken om te genieten van een drankje en een goed gesprek.

VINDT PLAATS OP:
zondag 19 januari 2020

Het ware verhaal van Roodkapje

Iedereen kent het sprookje van Roodkapje. Maar de gelijknamige theatervoorstelling is een moderne versie hiervan, vol humor en catchy liedjes. Het meisje met de rode cape wil een bekende vlogster worden en de grote boze wolf blijkt aardig te zijn. De musical is zondagmiddag 19 januari te zien in het Isala Theater. Leuk voor het hele gezin, maar speciaal voor kinderen van 6 tot 10 jaar.