Miss Marjorie in Hofplein theater

  • dinsdag 14 januari 2020
  • Kasper Luchtmeijer

Rotterdamse zangeres Miss Marjorie (woonachtig in Capelle aan den IJssel) geeft op 26 februari een theater show in het Hofpleintheater. Ze is veelal actief in Rotterdam en omstreken, en is voor veel mensen dan ook een bekend gezicht.

Woensdag 26 februari 2020 staat Miss Marjorie met haar eerste theater show in het Hofpleintheater. 'Mijn Leven In Showbizz' vertelt het dynamische verhaal van een vrouw die 35 jaar geleden het podium betrad met haar zangtalent en nog steeds niet uit het veld te slaan is. Van zingend op de straten van Feijenoord naar hippe discotheken in het centrum, en van dansend in Prins Alexander naar walsend over Katendrecht.

De Rotterdamse zangeres met Surinaamse roots neemt je mee op reis door haar gehele carrière. Hoe het begon, de glamourkant en ook de tegenslagen in de wereld van show business. De show wordt begeleid door een sensationele liveband en wordt verreikt met unieke gastoptredens van onder andere Berget Lewis, Nick Nicolai, New Gospel Sensation en meer.

Zeker voor publiek uit Rotterdam en omstreken is het geen onbekende. Wellicht ken je haar door samenwerkingen met onder andere Candy Dulfer, De Dijk, Ruth Jacott, Lee Towers, The Golden Earring of ander bekend Nederlands entertainment. Hedendaags staat ze regelmatig in populaire zaken als de Keerweer en wijnbar Janssen en van Dijk. Op en top Rotterdams.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link:
https://jeugdtheaterhofplein.nl/agenda/mijn-leven-in-showbizz/?fbclid=IwAR2HvBcOFKyEypbBuC3zulJ8x4YBDnne_zUV5H_YNwkJQdC9KeepdN5Szw8

Meer nieuws van 14 januari 2020