Danslessen in KinderLab Schollevaar

  • maandag 13 januari 2020
  • Kasper Luchtmeijer

Dansen is natuurlijk leuk, maar ook heel gezond! Bewegen is belangrijk voor lijf én hoofd, want het zorgt voor ontspanning. Iedereen die wil, moet toch zeker kunnen dansen? En met plezier! Daarom starten op maandag 13 januari en dinsdag 14 januari danslessen voor kinderen in het KinderLab Schollevaar.

Tijdens de danslessen verbeteren kinderen hun spierkracht, conditie, coördinatie, evenwicht en houding. Ze ontdekken hun fysieke mogelijkheden, wat meer zelfvertrouwen geeft. Ook leert dansen kinderen om creatief te denken. Door vrij te bewegen, gebruiken ze hun hele lichaam. De danslessen van het KinderLab zijn een combinatie van verschillende dansstijlen zoals Afro-dance, Breakdance en HipHop. De lessen zijn onder leiding van 010HipHip en Dansschool On The Move.

Kosten en aanmelden
De dansles voor kinderen van 4 tot 6 jaar is van maandag 13 januari (15.30 - 16.30 uur) tot en met 23 maart. De dansles voor kinderen van 7 tot 12 jaar is van dinsdag 14 januari (15.30 - 16.30 uur) tot en met 24 maart. Let op: geen les in de voorjaarsvakantie! Voor alle kinderen die in Schollevaar wonen of op school zitten, zijn de lessen gratis. Er is nog plek, dus snel aanmelden is een goed plan (via www.welzijncapelle.nu/kinderlab). Aanmelden ná de startdatum kan ook nog.

Meer nieuws van 9 januari 2020