Plantenbakken opknappen in Schollevaar

  • -
  • Redactie

Op woensdag 24 juni kun jij stagiaire Sheynany Cleve helpen om Schollevaar op te fleuren. Vanaf 13:00 uur gaat zij samen met jou aan de slag om de plantenbakken bij Nabucco 61 vol te zetten met mooie bloemen en planten.

Op initiatief van Sandy de Haan, stadsmarinier in de Capelse wijk Schollevaar, zijn bij Nabucco 61 drie grote plantenbakken geplaatst om de wijk op te fleuren. Het was toen al de bedoeling dat de bewoners hier zelf mee aan de slag zouden gaan. Nu heeft maatschappelijk stagiaire Sheynany Cleve samen met de stadsmarinier en Buurtkracht de handen uit de mouwen gestoken om de plantenbakken op te knappen.

Het opknappen van de plantenbakken begint om 13:00 uur, net als de doorlopende woensdagmiddag activiteiten bij Nabucco 61, Capelle aan den IJssel. Om 15:30 uur maakt de plantenbakkenjury bekend wie de groenste vingers heeft. De flyer voor de actie is ook direct een kleurplaat. Wie de kleurplaat mooi inkleurt en inlevert bij Nabucco 61, kan een leuke traktatie winnen. Om 16:00 uur zal de kleurplatenjury bekend maken welke creatieveling de traktatie gewonnen heeft.

Meer nieuws van 18 juni 2015