Haagse band F in CAPSLOC

  • -
  • Redactie

Als F in 2006 het levenslicht ziet, zijn de bandleden zo'n 17 jaar oud. Door met uitzonderlijke muzikale potentie hun grenzeloze enthousiasme en tomeloze energie te bundelen, weten ze in een jaar tijd een kleine aardverschuiving in de Haagse muziekscene teweeg te brengen. Op zaterdag 18 juli zijn ze te zien in CAPSLOC.

Met een eclectische mix tussen funk, rock en rap en veel creativiteit, weet F hoge ogen te gooien. F sleepte als eerste band ooit drie Haagse Popprijzen in de wacht en speelde in het voorprogramma van Nederlandse rockhelden Golden Earing al voor een vol Ahoy en Heineken Music Hall. In het voorjaar van 2010 kwam F met een gloednieuw concept: elke 6 weken een nieuwe single met videoclip, gepresenteerd op een releaseparty. Een vruchtbaar plan, want het nummer ‘Fever’ haalt nationaal publiek bij De Wereld Draait Door, staat dagen lang in de top 5 van de iTunes Chart, de band is te gast op 3FM bij Giel Beelen en Claudia de Breij en F tekent een boekingsdeal met AT Production

F heeft al een hele weg achter zich liggen, maar voelt zich gelukkig niet te goed om het podium van CAPSLOC in Capelle aan den IJssel te bestijgen. Wie kaarten koopt via de website, betaalt slechts 4,50 euro. Geen geld, als je weet wat je ervoor terug krijgt! Ga naar www.capsloc.nl voor kaarten en meer informatie.

Meer nieuws van 18 juni 2015