Nieuw-Apostolische Kerk 20 jaar

  • -
  • Redactie

Dit jaar bestaat het kerkgebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk, gemeenschap Rotterdam/Capelle al weer 20 jaar! Een mooie gelegenheid om de deuren van het kerkgebouw open te stellen en een Open Dag te organiseren op zaterdag 20 september a.s. voor de eigen leden (van vroeger en nu), voor buurtgenoten in de wijde omgeving en leden van de Capelse Kerken en kerken in Alexanderpolder, waarmee een samenwerkingsverband bestaat.

De Nieuw-Apostolische Kerk is gelegen aan de Ben Goerionstraat 2 te Rotterdam. Dit is schuin tegenover metrostation Schenkel, dus gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tevens is er ruime parkeergelegenheid bij het gebouw zelf.

Programma van de Open Dag
Vanaf 11.00 uur zijn de deuren open en is er ontvangst met koffie, thee, e.d.
Van 11.30 - 18.30 uur zijn er vele activiteiten in en om het gebouw. Gestart wordt in de bovenzaal met een openingsconcert door gemengd koor, kinderkoor, ensemble en solisten. Vervolgens een orgelconcert door André de Jager, black gospel workshops door André Beijleveld en een harpconcert en workshop door Rosanne de Boer. Parallel zijn er in en om het gebouw diverse workshops en optredens, activiteiten voor kinderen, informatieve stands, braderie en rommelmarkt.

De dag wordt besloten om 17.30 uur met een jubileumconcert

Meer nieuws van 11 september 2014